"Η γνήσια παιδεία αντιμάχεται την ισχυρή μας τάση να θεωρούμε ότι αυτό που είναι διαφορετικό από μας είναι κατώτερο" (Paulo Freire, παιδαγωγός - φιλόσοφος)

9 Μαΐου 2015

Ακόμη ένα αμαξίδιο από το σχολείο μας στον Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας


Συγκεντρώνοντας πάνω 15.000 πλαστικά κάπακια, λάβαμε από τον Σύλλογο Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα:

"Ο Σύλλογος Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας σε συνεργασία με τον «Σύλλογο ΑΜΕΑ Έχω Δικαίωμα Αμφιλοχίας» και Πρόεδρο κύριο Αργύρη Αναστάσιο, θέλει να σας ευχαριστήσει για την συμμετοχή σας στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, ώστε να δίνουμε δωρεάν σε ανθρώπους απόρους Αναπηρικά Αμαξίδια και όχι μόνο. Η προσπάθεια αυτή χάρη στη δική σας βοήθεια και την στήριξη όλης της Ελλάδας έχει ως αποτέλεσμα να βοηθηθούν πολλά άτομα ανά την Ελλάδα. Η Προσπάθεια συνεχίζεται, θέλουμε να πιστεύουμε πως και εσείς θα το συνεχίσετε".

Σε δύο χρόνια έχουμε συγκεντρώσει και προσφέρει πάνω από 25.000 καπάκια. Συνεχίζουμε για όσον καιρό το σχολείο μας παραμένει ανοικτό και κατά τη νέα σχολική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: