"Η γνήσια παιδεία αντιμάχεται την ισχυρή μας τάση να θεωρούμε ότι αυτό που είναι διαφορετικό από μας είναι κατώτερο" (Paulo Freire, παιδαγωγός - φιλόσοφος, "Δέκα επιστολές προς εκείνους που τολμούν να διδάξουν").

26 Απριλίου 2012

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου

Το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου γνωστοποιεί στους γονείς και στους μαθητές της ΣΤ' τάξης των Δημοτικών Σχολείων της πόλης του Αγρινίου, αλλά και όλων των δήμων και κοινοτήτων του Νομού, ότι για την εγγραφή μαθητών στην Α΄ Τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Αγρινίου για το σχολικό έτος 2012-2013, οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, οφείλουν να υποβάλουν αίτηση στο Μουσικό Σχολείο  κατά το χρονικό διάστημα από 10 - 31 Μαΐου 2012.
Στα Μουσικά Σχολεία εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικού, ύστερα από επιλογή.
Η διαδικασία επιλογής για το σχολικό έτος 2012-2013 θα διενεργηθεί από τις αρμόδιες επιτροπές οι οποίες θα οριστούν από τον Περιφερειακό Δ/ντη Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης  και θα πραγματοποιηθούν από 20 έως 22 Ιουνίου 2012.
Η διαδικασία επιλογής θα ξεκινήσει ταυτόχρονα σε όλα τα Μουσικά Σχολεία της  Χώρας την Τετάρτη 20-06-2012 και θα διαρκέσει μία, δύο ή τρεις ημέρες ανάλογα με τον αριθμό των υποψηφίων.
Οι θεματικές ενότητες στις οποίες αξιολογούνται οι υποψήφιοι είναι: ρυθμός, ακουστική ικανότητα, φωνητική ικανότητα, διάκριση ηχοχρωμάτων και προαιρετικά ένα μουσικό όργανο (Ευρωπαϊκό ή παραδοσιακό) σε επίπεδο αντίστοιχο τουλάχιστον της κατωτέρας Σχολής.
Πληροφορίες στο τηλ. του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου: 26410-53595

Η  Δ/ντρια του Μ.Σ.Α.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΜΑΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: