"Η γνήσια παιδεία αντιμάχεται την ισχυρή μας τάση να θεωρούμε ότι αυτό που είναι διαφορετικό από μας είναι κατώτερο" (Paulo Freire, παιδαγωγός - φιλόσοφος)

12 Δεκεμβρίου 2011

Νέες διακρίσεις για τα παιδιά του Tae-Kwon-Do του Αστακού

αναδημοσίευση από www.astakos-news.gr

Αθλητική δύναμη πλέον έχει καταστεί ο αθλητικός σύλλογος Αστακού στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ αφού σε κάθε Πανελλήνια διοργάνωση είναι μέσα στα μετάλλια δίπλα στους πιο δυνατούς συλλόγους της Ελλάδος.

Στο Πανελλήνιο κύπελλο που διεξήχθη στις 9,10 και 11 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό χωριό, τα κορίτσια ήταν αυτά που σήκωσαν τον Αστακό στη Δεύτερη θέση του βάθρου και μάλιστα 3 φορές.

Τα ασημένια κορίτσια είναι: ΓΚΟΥΜΑ Αλίκη , ΖΟΥΛΑ Κωνσταντίνα και ΚΟΝΙΩΣΗ Γεωργία η οποία να σημειωθεί ότι έχασε στον πόντο το χρυσό μετάλλιο αφού ηττήθηκε με σκόρ 9-8 από την πρωταθλήτρια Ελλάδος. Τέταρτος τερμάτισε ο αθλητής ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ Θωμάς μετά από 2 νικηφόρους αγώνες και χωρίς διάκριση ο αθλητής ΤΖΟΥΡΟΠΑΝΟΣ Ιωάννης ο οποίος αρκέστηκε σε μια καλή εμφάνιση.

Σίγουρα είναι ξεχωριστή επιτυχία για το σύλλογο της πόλης του Αστακού αφού από τους 5 αθλητές που συμμετείχαν οι 3 έφεραν ασημένιο μετάλλιο και ο ένας κατέλαβε την 4η θέση.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους αθλητές και εκπαιδευτές του συλλόγου οι οποίοι εδραίωσαν και αναπτύσσουν στην πόλη του Αστακού ένα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά όχι μόνο να ασκούνται σε αυτό αλλά και να πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα και την Ευρώπη. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: