"Η γνήσια παιδεία αντιμάχεται την ισχυρή μας τάση να θεωρούμε ότι αυτό που είναι διαφορετικό από μας είναι κατώτερο" (Paulo Freire, παιδαγωγός - φιλόσοφος)

15 Ιουνίου 2011

Τέλος σχολικής χρονιάς


Τέλος λοιπόν και για φέτος!
Μαθητές και εκπαιδευτικοί ξεκινούμε τις διακοπές μας αφήνοντας πίσω μια σχολική χρονιά που μας άφησε όμορφες αναμνήσεις. Κάθε χρόνο οι προσπάθειες των γονέων και των φορέων για να έχουμε ένα κτίριο κατάλληλο για τα παιδιά μας εντείνονται, ωστόσο το πρόβλημα του κτιρίου δεν έχει λυθεί ακόμη. Οι σκάλες στρώθηκαν με ειδική ταινία, τοποθετήθηκε πέτρινη επένδυση σε διάφορα σημεία ομορφαίνοντας το χώρο που καθαρίστηκε, ανανεώθηκε ο εξοπλισμός μας από τον ΟΣΚ και έγιναν διάφορες άλλες εργασίες, όλα αυτά με πολύ μεράκι και καλή διάθεση. Ωστόσο... θέλουμε σχολείο! Μόνο ένα σύγχρονο διδακτήριο αξίζει στα παιδιά μας που έχουν αποδείξει -από πολλά πόστα- ότι κρατούν τη σημαία ψηλά. 

Με μια πρόταση: Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν στη φετινή μας προσπάθεια!

Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή συνέχεια στους μαθητές μας που από το Σεπτέμβρη πλέον θα φοιτούν στο Καραμούζειο Γυμνάσιο. Θα είναι πολύ κοντά μας αλλά θα μας λείψουν τόσο πολύ!

Το ιστολόγιο θα ξεκουραστεί για λίγο. Είναι η τρίτη σχολική χρονιά που λειτουργεί προσπαθώντας να προβάλει το σχολείο μας στην κοινωνία του διαδικτύου και τα script του θα χρειαστούν ανάπαυση.
Ραντεβού το Σεπτέμβρη, λοιπόν!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό καλοκαίρι σε όλους

Ανώνυμος είπε...

Κάθε σχολική χρονιά όταν φτάνει στο τέλος της, φέρνει μαζί της μια γλυκιά συγκίνηση και μια νοσταλγία για όσα -ωραία και άσχημα- συνέβησαν κατά τη διάρκειά της. Το τέλος της σηματοδοτεί την αρχή του καλοκαιριού για τα πιτσιρίκια και όχι μόνο. Τα σχέδια για τη νέα σχολική χρονιά θα μπουν από αρχές Σεπτέμβρη...
...Μέχρι τότε να έχουμε όλοι ένα όμορφο, πλήρες, δημιουργικό και δροσερό καλοκαίρι φυσικά με ξενοιασιά και υγεία!