"Η γνήσια παιδεία αντιμάχεται την ισχυρή μας τάση να θεωρούμε ότι αυτό που είναι διαφορετικό από μας είναι κατώτερο" (Paulo Freire, παιδαγωγός - φιλόσοφος)

4 Απριλίου 2011

Το Καραμούζειο Γυμνάσιο στο Β΄ Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου

Αρχίζει το Β΄ Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου Αιτωλοακαρνανίας και το Καραμούζειο Γυμνάσιο υπόσχεται εκ νέου να καθηλώσει τους θεατές με το έργο "Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια" του Ισπανού Αλεχάνδρο Κασόνα. Μια απελπισμένη κοπέλα, ένας δυστυχής παππούς κι ένα παράξενο ίδρυμα που πουλάει  ελπίδες σε απογοητευμένους της ζωής αποτελούν τις λέξεις-κλειδιά της παράστασης. Στημένο από την πολυβραβευμένη θεατρική ομάδα του Καραμουζείου Γυμνασίου Αστακού, το έργο αυτό πρέπει να το παρακολουθήσουμε όλοι μας. 
Όλοι λοιπόν τη Δευτέρα 11 Απριλίου στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου για να παρακολουθήσουμε τα παιδιά μας και να χειροκροτήσουμε την προσπάθειά τους. 
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι την περσινή πρώτη διοργάνωση κέρδισε το Καραμούζειο Γυμνάσιο με την έξοχη "Μικρή μας πόλη" του Θόρντον Ουάιλντερ. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν πολλά σχολεία του Αγρινίου και της γύρω περιοχής αλλά εμείς οφείλουμε να ξεχωρίσουμε την προσπάθεια του Γυμνασίου Φυτειών με το "Παγκόσμιο Θέατρο Σκιών" το οποίο γράφτηκε μάλιστα από καθηγήτριες του σχολείου.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: