"Η γνήσια παιδεία αντιμάχεται την ισχυρή μας τάση να θεωρούμε ότι αυτό που είναι διαφορετικό από μας είναι κατώτερο" (Paulo Freire, παιδαγωγός - φιλόσοφος, "Δέκα επιστολές προς εκείνους που τολμούν να διδάξουν").

12 Απριλίου 2010

1ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας: το Καραμούζειο Γυμνάσιο θα είναι εκεί!

Ξεκινά αύριο Τρίτη 13 Απριλίου 2010 το 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ θεάτρου Ν.Αιτ/νίας που διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αγρινίου «Στέλιος Τσιτσιμελής» σε συνεργασία με την Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Αιτωλ/νίας.Αναλυτικά από το Ξηρόμερο παίρνουν μέρος οι θεατρικές ομάδες από τα σχολεία:
ΜΥΤΙΚΑΣ:
Αύριο Τρίτη 13 Απριλίου, (8 μ.μ.) το Γενικό Λύκειο Μύτικα παρουσιάζει το έργο «Ο Φιλάργυρος» του Μολιέρου. Υπεύθυνοι καθηγητές: Τσεκούρα Χριστίνα και
Ασημακοπούλου Ανθή.
ΑΣΤΑΚΟΣ:
Τρίτη 20 Απριλίου, (8 μ.μ.), το Γυμνάσιο Αστακού παρουσιάζει το έργο «Η μικρή μας πόλη» του Θόρντον Ουάιλντερ. Υπεύθυνοι καθηγητές: Βαλάρη Κωνσταντίνα, Νιφόρος Ζαφείρης, Πιτσούλιας Λάμπρος και Μπουραντάς Ιωάννης.
ΚΑΤΟΥΝΑ:
Πέμπτη 22 Απριλίου, (8 μ.μ.) το Γυμνάσιο Κατούνας παρουσιάζει το έργο «Η θεία από το Σικάγο» του Αλέκου Σακελάριου. Υπεύθυνοι καθηγητές: Αλεξανδρής Θεόδωρος και Χαντζή Ουρανία.

Πηγή:  http://xiromeronews.blogspot.com και http://efpoliteia.blogspot.com/

Ελπίζουμε ότι του χρόνου θα είναι εκεί και το Δημοτικό μας Σχολείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: