"Η γνήσια παιδεία αντιμάχεται την ισχυρή μας τάση να θεωρούμε ότι αυτό που είναι διαφορετικό από μας είναι κατώτερο" (Paulo Freire, παιδαγωγός - φιλόσοφος)

Δωρητές

Διαρκείς είναι οι ευχαριστίες μας προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος στέκεται πάντοτε αρωγός σε κάθε μας προσπάθεια.


Για το σχολικό έτος 2017-18, ευχαριστούμε:

Την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για την προσφορά τριάντα (30) σταθερών υπολογιστών και οθονών για τον εκσυγχρονισμό των δύο εργαστηρίων μας.

Την εταιρεία "Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες" για την κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους του οικονομικού κόστους μεταφοράς των υπολογιστών από το Λουξεμβούργο στον Αστακό.

Τις Εκδόσεις Λυκόφως και τον εκδότη κ. Αβέρκιο Λουδάρο για την προσφορά πολλών τίτλων παιδικών βιβλίων για τη δανειστική μας βιβλιοθήκη.

Τον κ. Κωνσταντίνο Λαϊνά και την κα Λαμπρινή Τσελεπή για την προσφορά πολλών τίτλων παιδικών και εφηβικών βιβλίων για τη δανειστική μας βιβλιοθήκη.

Τον κ. Γεώργιο Τσάνο, ο οποίος προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στον εσωτερικό ελαιοχρωματισμό αμφότερων των διδακτηρίων μας.Για το σχολικό έτος 2016-17, ευχαριστούμε:

Το Συμβούλιο των Επιτρόπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη δωρεά 5 φορητών υπολογιστών, 4 οθονών και άλλων περιφερειακών για τα εργαστήρια Τ.Π.Ε., καθώς και τον Σ.Γ.Κ. ο οποίος ανέλαβε το κόστος μεταφοράς.

Τον κ. Βαγγέλη Δεστούνη, βιβλιοπώλη, για τη δωρεά 17 τίτλων για τη δανειστική μας βιβλιοθήκη.

Τον κ. Βαγγέλη Χολή για τη δωρεά των χρωμάτων και τον κ. Γιώργο Τσάνο για την αφιλοκερδή εργασία του στον ελαιοχρωματισμό αίθουσας του παραρτήματος.Για το σχολικό έτος 2015-16, η σχολική μας κοινότητα ευχαριστεί θερμά:

Τον κύριο Γιώργο Κουβέλη για την προσφορά μιας πλήρους πολύτομης εγκυκλοπαίδειας "Υδρόγειος" για τη δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου μας.

Τον κύριο Παναγιώτη Χολή για την προσφορά (μέσω του ΣΓΚ) τεσσάρων μουριών για τοποθέτηση στην αυλή του σχολείου μας.

Την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Libray4All και το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου για την προσφορά πλήθους βιβλίων και παιδαγωγικού υλικού στη βιβλιοθήκη μας (ΙΑΝ 2016)

Τον κύριο Κωνσταντίνο Παπαγιαννόπουλο για την προσφορά πρώτων υλών και τη μέριμνα για τη λιθόστρωση της εισόδου του σχολείου μας (ΔΕΚ 2015)

Την κυρία Βεατρίκη Παρπούρα-Καρακώστα για τη δωρεά πολλών βιβλίων (λογοτεχνικών και εγκυκλοπαιδικών) στη δανειστική μας βιβλιοθήκη (ΔΕΚ 2015)

Το Ναυταθλητικό Όμιλο Αστακού (ΝΑΟΑΣ) για τη δωρεά έξι σετ σκακιού (ΝΟΕ 2015)

Τον κύριο Ευστάθιο Λύσαρη και την κυρία Νίκη Κατσαρέου για τη δωρεά ενός τραπεζιού πινγκ-πονγκ εξωτερικού χώρου (ΟΚΤ 2015)

Την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας για τη δωρεά αθλητικού υλικού (ΣΕΠ 2015)

Τον κύριο Βασίλειο Τσάρκο για τις διευκολύνσεις που μας παρείχε στη φιλοξενία ομάδας εισηγητών κατά τη διεξαγωγή επιμορφωτικού σεμιναρίου στο σχολείο μας (ΣΕΠ 2015)
Την κυρία Τούλα Γραψοπούλου για τη δωρεά εξοπλισμού φροντιστηρίου: θρανία και καρέκλες, έδρα, δύο πίνακες μαρκαδόρου, έναν πίνακα ανακοινώσεων, κ.α. (ΑΥΓ 2015)

Τον κύριο Αλέκο Μιόβολο και την κυρία Νεκταρία Ρουπάκη για τη δωρεά τριών σετ ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλου ηλεκτρονικού εξοπλισμού (σετ ακουστικών με μικρόφωνο και card-readers) -ΑΥΓ 2015


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: