"Η γνήσια παιδεία αντιμάχεται την ισχυρή μας τάση να θεωρούμε ότι αυτό που είναι διαφορετικό από μας είναι κατώτερο" (Paulo Freire, παιδαγωγός - φιλόσοφος)

29 Σεπτεμβρίου 2024

27 Σεπτεμβρίου 2024 - 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

    Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας, στο πλαίσιο της 11ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, με το σύνθημα «Αθλούμαστε Μαζί. Δίνουμε ποιότητα στη Ζωή».

    Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν με χαρά, ομαδικό πνεύμα και συνεργατική διάθεση σε μια σειρά από αθλητικές δραστηριότητες, το σύνολο των οποίων σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με την καθοδήγηση του Διευθυντή του σχολείου μας, κ. Καϋμενάκη Σπύρου και του καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Γεράσιμου Μπότσιου, σε συνεργασία με τους δασκάλους και τους εκπαιδευτικούς των υπόλοιπων ειδικοτήτων.

    Η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού μας υπενθυμίζει τα οφέλη και τη σημασία της φυσικής δραστηριότητας, της άσκησης και του αθλητισμού για τη σωματική και ψυχική υγεία και αναδεικνύει τον θετικό ρόλο που έχει ο αθλητισμός στη ζωή των παιδιών, καθώς μέσω αυτού καλλιεργούνται πολύτιμες δεξιότητες.






Δεν υπάρχουν σχόλια: