"Η γνήσια παιδεία αντιμάχεται την ισχυρή μας τάση να θεωρούμε ότι αυτό που είναι διαφορετικό από μας είναι κατώτερο" (Paulo Freire, παιδαγωγός - φιλόσοφος)

6 Ιουνίου 2022

Δράσεις της Δ΄ και της Ε΄ τάξης στο μάθημα των Αγγλικών

1. Τα τμηματα Δ1 ΚΑΙ Δ2 του σχολειου μας συμμετείχαν σε προγραμμα συγγραφης συνεργατικου βιβλιου με τους μαθητες της Δ ταξης του δημοτικου σχολειου Δερβενιου Κορινθιας Στοχος του προγραμματος ηταν η βελτιωση των δεξιοτητων γραφης και αναγνωσης στην ξενη γλωσσα μεσα σε ενα πλαισιο αυθεντικου περιβαλλοντος χρησης της γλωσσας για επικοινωνιακους σκοπους . Πολλα συγχαρητηρια στα παιδια και των δυο σχολειων και ευχαριστουμε πολυ για τη συνεργασια τα παιδια , την υπευθυνη εκπαιδευτικο αγγλικης γλωσσας και τη διευθυνση του ΔΣ Δερβενιου. Αποτελεσμα αυτης της προσπαθειας ηταν η δημιουργια του παρακατω βιβλιου:
 
 
Book titled 'Collaborative Writing Project'Read this book made on StoryJumper
 
2 . Στα πλαισια του εορτασμου για την παγκοσμια ημερα περιβαλλοντος  5 Ιουνιου, τα τμηματα Ε1 και Ε2 του σχολειου μας οργανωσαν ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΡΟΤΖΕΚΤ δρασεις ευαισθητοποιησης για την προστασια του περιβαλλοντος με στοχο να τονιστεί η μεγαλη αναγκη για ανακυκλωση των απορριμματων και για υιοθετηση ενος τροπου ζωης φιλικότερου προς το περιβαλλον.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: