"Η γνήσια παιδεία αντιμάχεται την ισχυρή μας τάση να θεωρούμε ότι αυτό που είναι διαφορετικό από μας είναι κατώτερο" (Paulo Freire, παιδαγωγός - φιλόσοφος, "Δέκα επιστολές προς εκείνους που τολμούν να διδάξουν").

1 Μαρτίου 2017

Ευχαριστήριο


Όταν, πριν από μερικούς μήνες, μάθαμε ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης δωρίζει στα σχολεία τον εξοπλισμό που δεν χρησιμοποιεί πλέον, δεν αφήσαμε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με την καθοριστική συνδρομή του Συλλόγου Γονέων που ανέλαβε τα μεταφορικά έξοδα και της Γραμματέως Διαχείρισης Υλικού του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κας Οικονομοπούλου, παραλάβαμε σήμερα 5 λάπτοπ (μέσα στα βαλιτσάκια τους), 4 οθόνες και διάφορα άλλα καλούδια (ποντίκια, τροφοδοτικά και πόιντερς) για να χρησιμοποιηθούν στη διδακτική διαδικασία και τη γραμματειακή υποστήριξη του σχολείου μας. 
Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την υλική και έμπρακτη υποστήριξη στην προσπάθειά μας να έχουμε ένα σχολείο άρτια εξοπλισμένο με περιβάλλον μάθησης που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις εκπαιδευτικών και μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: