"Η γνήσια παιδεία αντιμάχεται την ισχυρή μας τάση να θεωρούμε ότι αυτό που είναι διαφορετικό από μας είναι κατώτερο" (Paulo Freire, παιδαγωγός - φιλόσοφος, "Δέκα επιστολές προς εκείνους που τολμούν να διδάξουν").

27 Δεκεμβρίου 2015

Λιθοστρώθηκε η είσοδος του σχολείου μας

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Αστακού ευχαριστούν θερμά τον
επιχειρηματία Κωνσταντίνο Παπαγιαννόπουλο, ο οποίος προσέφερε τα υλικά και μερίμνησε να λιθοστρωθεί το πεζοδρόμιο μπροστά στο σχολείο μας. Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ανταπόκριση την οποία βρίσκουν τα αιτήματα μας στους κόλπους των γονέων, είτε μέσα από μεμονωμένες χορηγίες και πράξεις -όπως η παραπάνω-, είτε μέσα από τον οργανωμένο Σύλλογό τους. 
Η όψη της εισόδου του σχολείου μας άλλαξε έπειτα από τη λιθόστρωση, τον ελαιοχρωματισμό, την τοποθέτηση πίνακα ανακοινώσεων, την τοποθέτηση παγκακιών, την υπογειοποίηση των αγωγών ομβρίων υδάτων αλλά και τον καλλωπισμό με εικαστικές δημιουργίες. Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά τον κύριο Παπαγιαννόπουλο ευχόμενοι καλή πρόοδο στα παιδιά του και αναμένουμε η πρωτοβουλία του να συνεχίσει να βρίσκει μιμητές στην προσπάθειά μας να πετύχουμε έναν καλαίσθητο και πρακτικό σχολικό χώρο, ο οποίος θα επιδρά δυναμικά θετικά στην ψυχολογία των μαθητών.
 Εκ μέρους του Συλλόγου των Διδασκόντων, ο Διευθυντής Βασίλειος Ζαγκότας
Δεν υπάρχουν σχόλια: