"Η γνήσια παιδεία αντιμάχεται την ισχυρή μας τάση να θεωρούμε ότι αυτό που είναι διαφορετικό από μας είναι κατώτερο" (Paulo Freire, παιδαγωγός - φιλόσοφος, "Δέκα επιστολές προς εκείνους που τολμούν να διδάξουν").

19 Ιουνίου 2014

Ρεμπέτικη βραδιά από την Ε2 και ΣΤ2 - Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τους μαθητές της ΣΤ’Άλλη μια σχολική χρονιά γεμάτη δημιουργικές στιγμές έφτασε στο τέλος για το Δημοτικό Σχολείο Αστακού.
Αυτή τη φορά η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 11-6-2014, ημέρα Τετάρτη, στο πνευματικό κέντρο,με μια όμορφη ρεμπέτικη βραδιά από τα παιδιά της Ε2 και ΣΤ2 τάξης υπό την καθοδήγηση της κας Βούλας Παπακίτσου.
Η γιορτή ήταν αφιερωμένη στους μεγάλους ρεμπέτες και τραγουδιστές: ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ, ΤΣΙΤΣΑΝΗ, ΖΑΜΠΕΤΑ, ΧΡΗΣΤΑΚΗ, ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ, ΜΠΑΣΗ και ΑΝΔΡΕΑΤΟ. Οι μαθητές  ξετύλιξαν  το ταλέντο τους ερμηνεύοντας αγαπημένες  μελωδικές συνθέσεις τραγουδώντας και χορεύοντας.
Δάσκαλοι ,μαθητές καθώς και πολλοί φίλοι ,που παρακολούθησαν με χαρά αυτή την ξεχωριστή για όλους εκδήλωση σιγοτραγούδησαν , τους χειροκρότησαν ζεστά και χόρεψαν μαζί τους. Κλείνοντας ευχαριστώ  θερμά όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στην υπέροχη ρεμπέτικη βραδιά καθώς γνωστούς και φίλους.
Εύχομαι καλή συνέχεια στη σχολική ζωή ,να είναι καλά και κάθε επιτυχία στη ζωή τους. ..ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!!!
Η κυρία Βούλα ΠαπακίτσουΔεν υπάρχουν σχόλια: