"Η γνήσια παιδεία αντιμάχεται την ισχυρή μας τάση να θεωρούμε ότι αυτό που είναι διαφορετικό από μας είναι κατώτερο" (Paulo Freire, παιδαγωγός - φιλόσοφος)

30 Ιανουαρίου 2011

Τιμή για δύο συναδέλφους μας από το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Μεσολογγίου

Σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε ανήμερα των τριών Ιεραρχών η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Μεσολογγίου "Κωστής Παλαμάς". Για το σχολείο μας ήταν μια ξεχωριστή εκδηλωση, καθώς τιμήθηκαν για την πολύχρονη προσφορά τους στην εκπαίδευση οι πρόσφατα συνταξιοδοτηθέντες συνάδελφοι, Μαρία Ζαβιτσάνου (τέως δ/ντρια) και Οδυσσέας Πέτρου (τέως υπ/δντης). Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου και εκπροσώπων των τοπικών αρχών ενώ ανάμεσα στους τιμηθέντες ήταν και ο απερχόμενος διευθυντής εκπαίδευσης του νομού, κ. Χρίστος Παπατσίρος. Ακούστηκαν θερμοί λόγοι ανάμεσα στους οποίους ακούστηκαν τραγούδια σχετικά με την εορτή των Τριών Ιεραρχών από μικτή παιδική εκκλησιαστική χορωδία. Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους και ιδιαίτερα στους δύο τιμηθέντες συναδέλφους μας.

 Ο διευθυντής του ΚΕΔδΥ Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Κολτσίδας παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον κ. Οδυσσέα Πέτρου.


Ο κ. Οδυσσέας ευχαριστεί το Σύλλογο και χαιρετίζει την εκδήλωση.
 Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος του διευρυμένου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Παναγιώτης Κατσούλης έδωσε το παρόν και απένειμε μια πλακέτα.

Πολιτική και εκπαιδευτική ηγεσία του τόπου βρέθηκε στο Ραδιομέγαρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: