"Η γνήσια παιδεία αντιμάχεται την ισχυρή μας τάση να θεωρούμε ότι αυτό που είναι διαφορετικό από μας είναι κατώτερο" (Paulo Freire, παιδαγωγός - φιλόσοφος)

11 Ιανουαρίου 2011

Απίστευτη διάκριση για τον Αστακό!

 Η Γεωργία Κονιώση (πρωταθλήτρια Ελλάδας) και ο Γιάννης Τζουροπάνος (τριταθλητής) με το δάσκαλό τους Γ. Μαρίνο

Άριστος οιωνός για το νέο έτος μπορεί να χαρακτηριστεί η τεράστια επιτυχία δύο πρώην μαθητών του σχολείου μας. Η μαθήτρια Γεωργία Κονιώση αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο ΤΑΕ-KWON-DO στην κατηγορία των -44 κιλών και ο μαθητής Γιάννης Τζουροπάνος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα -49 κιλά! Όλα αυτά έλαβαν χώρα στις 17 και 18 Δεκέμβρη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που φιλοξένησε η πόλη των Αθηνών. Θα πρέπει ακόμη να τονίσουμε ότι ο Θωμάς Σκουτέρης, αθλητής του Συλλόγου, ηττήθηκε στους προημιτελικούς από τον πρωταθλητή Ελλάδας και ο Λευτέρης Παπασπύρος, νέα και ελπιδοφόρα παρουσία, αν και ηττήθηκε από τον αντίπαλό του, μας γέμισε υποσχέσεις για το μέλλον.
Οι επιτυχίες αυτές στο ΤΑΕ-KWON-DO έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες και να καταδείξουν για μια ακόμη φορά ότι η νεολαία του τόπου μας είναι ικανή για μεγάλα πράγματα, αρκεί να πιστεύει στον εαυτό της και να καθοδηγείται σωστά. Η συμβολή του δασκάλου Γιώργου Μαρίνου σε αυτόν τον τομέα είναι κεφαλαιώδης και καταλυτική. Αρκεί να τονίσουμε ότι, αν συγκροτηθεί Εθνική Ομάδα Κορασίδων, η φετινή πρωταθλήτρια θα είναι αναμφίβολα μέλος της και έτσι ο Αστακός θα έχει το δικό του στίγμα στο αντπροσωπευτικό συγκρότημα.
Αθλητισμός, θέατρο, δημοσιογραφία είναι οι τομείς που έχουν διαπρέψει οι μαθητές μας μέχρι στιγμής.
Μέχρι στιγμής όμως...
Μπράβο παιδιά, μπράβο Δάσκαλε!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια στα παιδιά.. και στο δασκαλο για την προσπάθεια του... βέβαια και οι κάπως.. μεγαλύτεροι, ίσως θα έπρεπε να σκεφτούμε να ασχοληθούμε με το tae kwon do ήτο kick boxing...ποτέ δεν ειναι αργά, αρκεί να υπάρχει θέληση...