"Η γνήσια παιδεία αντιμάχεται την ισχυρή μας τάση να θεωρούμε ότι αυτό που είναι διαφορετικό από μας είναι κατώτερο" (Paulo Freire, παιδαγωγός - φιλόσοφος)

8 Σεπτεμβρίου 2010

Χρόνια μας πολλά!

Σαν σήμερα, στις 7 Σεπτεμβρίου 2008 ανέβηκε η πρώτη ανάρτηση στο ιστολόγιο του σχολείου μας. Δημιουργήσαμε το ιστολόγιο για να μπορούμε να έχουμε το δικό μας ηλεκτρονικό στίγμα, έναν ιστότοπο ενημέρωσης των μαθητών και των γονέων για να τεκταινόμενα στο σχολείο μας. Δεν μπορούσαμε βεβαίως να φανταστούμε ότι θα το αγκαλιάσετε τόσο και ότι θα μας δώσετε κουράγιο να δημιουργήσουμε άλλα τρία ιστολόγια: Το "Σχολειό μας κάποτε" ένα blog με αναμνήσεις από την παλιά σχολική ζωή, το "Μπαμ!!!" και τη "Χρυσή Πένα", τα ιστολόγια των μαθητικών μας εντύπων. Σήμερα λοιπόν έχουμε γενέθλια και μπαίνουμε πια στον 3ο χρόνο λειτουργίας, υποσχόμενοι ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο κουράγιο.
Και λίγα στατιστικά: Μέχρι τη στιγμή που γράφτηκαν αυτές οι γραμμές επισκέφθηκαν τη σελίδα μας 27.913 επισκέπτες από 46 διαφορετικές χώρες. Κατά μέσο όρο επισκέπτονται τη σελίδα 35 άτομα την ημέρα, εκ των οποίων οι μισοί για πρώτη φορά. Τα ρεκόρ μας είναι: 177 επισκέπτες στις 16-6-2010 και 65 νέοι επισκέπτες στις 11-9-2009. Είμαστε κιόλας στη 220η ανάρτηση και έπεται συνέχεια!

Οι διαχειριστές του ιστολογίου: Βασίλης Ζαγκότας, Χριστίνα Στράτου

Δεν υπάρχουν σχόλια: