"Η γνήσια παιδεία αντιμάχεται την ισχυρή μας τάση να θεωρούμε ότι αυτό που είναι διαφορετικό από μας είναι κατώτερο" (Paulo Freire, παιδαγωγός - φιλόσοφος, "Δέκα επιστολές προς εκείνους που τολμούν να διδάξουν").

4 Μαρτίου 2010

Ιστοσελίδα για τον Σύλλογο Φίλων ΒελανιδιάςΜε γνώμονα την ανάδειξη του Βελανιδοδάσους Ξηρομέρου, ο Σύλλογος φίλων της Βελανιδιάς δημιούργησε την ιστοσελίδα www.velanidodasos.gr φιλοδοξώντας να την κάνει ένα εργαλείο για τη προστασία του ιερού δέντρου της βελανιδιάς.
Εδώ οι φίλοι της βελανιδιάς θα βρουν ενημέρωση για τις δραστηριότητες του συλλόγου, άρθρα που δημοσιεύονται στο περιοδικό «η Βελανιδιά», ενημέρωση για περιβαλλοντικά θέματα, πληροφοριακό υλικό, εκδόσεις, φωτογραφίες, ανακοινώσεις για σποροφυτεύσεις και άλλες χρήσιμες σελίδες που αναφέρονται στο περιβάλλον.

Οι επισκέπτες έχουν πλέον στη διάθεσή τους έναν ηλεκτρονικό οδηγό που περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη βελανιδιά και είναι ανοιχτή σε όλους όσους ενδιαφέρονται να βρουν αλλά και να προσθέσουν υλικό. Η ιστοσελίδα μας σχεδιάστηκε από τους φίλους μας στη Λάρισα Χ. Σωμαρά και Χ. Κόπανο (εταιρία QV-WEB) τους οποίους και ευχαριστούμε. Καλή πλοήγηση.

Η εκδοτική ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: