"Η γνήσια παιδεία αντιμάχεται την ισχυρή μας τάση να θεωρούμε ότι αυτό που είναι διαφορετικό από μας είναι κατώτερο" (Paulo Freire, παιδαγωγός - φιλόσοφος)

30 Ιανουαρίου 2010

Τρίτη βράβευση για το "Μπαμ!!!"

Άλλη μια ξεχωριστή μέρα για το σχολείο μας ήταν ο σημερινός εορτασμός των Τριών Ιεραρχών. Η "βομβιστική ομάδα" του Μπαμ!!! έλαβε μια ακόμη επιβράβευση για την περσινή της προσπάθεια. Αυτή τη φορά ήταν ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Μεσολογγίου "Κωστής Παλαμάς" που μας τίμησε, επιδίδοντας αναμνηστική πλακέτα στο δάσκαλο Ζαγκότα Βασίλη και από ένα βιβλίο κλασικής λογοτεχνίας ως δώρο για τους μαθητές.
Την τελετή προλόγισε ο κύριος Δημήτρης Τσάμης, πρόεδρος του Συλλόγου Δ/Ν, το οποίο παρίστατο σχεδόν σύσσωμο (Τσάμης, Σκαρμούτσος, Μανίκας, Παπανικολάου). Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Αντινομάρχης Παιδείας και Πολιτισμού κ.Παναγιώτης Κατσούλης, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος, ο Διευθυντής Εκπ/σης Αιτωλοακαρνανίας κ.Χρίστος Παπατσίρος, ο Σχολικός Σύμβουλος 1ης εκπ/κής περιφέρειας κ. Γιώργος Σωτηρακόπουλος, ο προϊστάμενος του 1ου γραφείου ΠΕ κ. Μαρίνος Αναστασόπουλος, και πολλοί άλλοι. Το σχολείο εκπροσώπησαν η διευθύντρια κα Μαρία Ζαβιτσάνου και ο δάσκαλος Βασίλης Ζαγκότας. Από την πλευρά ήταν μαθητών, τη βομβιστική μας ομάδα εκπροσώπησαν οι μαθητές Θ.Καραπιπέρης, Μ.Μαύριακα, Φρ.Γκάτση, Β.Κρικρής και Φ.Καλαντζής. Το χαιρετισμό του μαζί με ένα τεράστιο "μπράβο" έστειλε και ο Σχολικός μας Σύμβουλος, κ. Μάκης Γκοργκόλης.
Λάβαμε την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του παλιού μας σχολικού συμβούλου, κυρίου Σωτηρακόπουλου, ο οποίος αγαπά πολύ το σχολείο μας και τον Αστακό και δε χάνει ευκαιρία να το δείχνει.
Το σχολείο και η συντακτική ομάδα ευχαριστούν πολύ τον Σύλλογο Δ/Ν Μεσολογγίου για την τεράστια τιμή και τους καλεί δημόσια όλους να επισκεφθούν τον Αστακό.
Πολύ σύντομα θα ακολουθήσει  φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: