"Η γνήσια παιδεία αντιμάχεται την ισχυρή μας τάση να θεωρούμε ότι αυτό που είναι διαφορετικό από μας είναι κατώτερο" (Paulo Freire, παιδαγωγός - φιλόσοφος)

11 Σεπτεμβρίου 2009

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά

Ο πατήρ Δημήτριος διαβάζοντας τις ευχές για τον αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς.



Πραγματοποιήθηκε σήμερα 11 Σεπτεμβρίου ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά. Όλοι οι μαθητές και πάρα πολλοί γονείς παραβρέθηκαν στην τελετή, η οποία κατέληξε με τις ευχές όλων για καλή πρόοδο και ομαλή σχολική χρονιά. Ο πατέρας Δημήτριος Τέγας διάβασε μύνημα του μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, διαβιβάζοντας έτσι τις ευχές του. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν το προεδρείο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και ο αντιδήμαρχος Αστακού κ. Μπαρμπαρούσης. Αμέσως μετά, οι μαθητές παρέλαβαν τα βιβλία τους και οδηγίες για την εβομάδα που έρχεται. Η διευθύντρια του σχολείου ενημέρωσε τους γονείς των μαθητών για τη συνάντηση της Δευτέρας. Την παράσταση έκλεψαν (ποιοί άλλοι;) οι μαθητές της πρώτης τάξης!
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας εύχεται καλή πρόοδο στους μαθητές και καλό κουράγιο σε γονείς και συναδέλφους. Επίσης, ευελπιστεί ότι η άριστη συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων θα συνεχιστεί και τη φετινή χρονιά με ακόμη πιο αξιοζήλευτα αποτελεσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: