"Η γνήσια παιδεία αντιμάχεται την ισχυρή μας τάση να θεωρούμε ότι αυτό που είναι διαφορετικό από μας είναι κατώτερο" (Paulo Freire, παιδαγωγός - φιλόσοφος)

28 Αυγούστου 2009

Τα εκατοστήσαμε!!!

Φτάσαμε αισίως στην εκατοστή ανάρτηση και το blog μας κλείνει σε λίγες ημέρες τον πρώτο χρόνο ύπαρξής του. Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο ιστολόγιο που διατηρεί ένα δημοτικό σχολείο, καταδεικνύει όμως την πρόθεσή μας να μείνουμε κοντά στις εξελίξεις τις τεχνολογίας με όσα και όποια μέσα διαθέτουμε, προκειμένου να πληροφορούμε μαθητές και γονείς για τα πεπραγμένα μας. Είμαστε επίσης από τα ελάχιστα σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας που διαθέτει σελίδα στο facebook.

Η στατιστική μας λέει ότι οι περισσότεροι επισκέπτες μας είναι Έλληνες, ωστόσο υπάρχουν πολλές επισκέψεις (μάλλον από ομογενείς) από τη Γερμανία και τις Η.Π.Α. Το... κοντέρ μας έχει γράψει ακόμη επισκέψεις από: Τουρκία, Ιταλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, Σερβία, Αυστρία, Δανία, Σουηδία, Ρουμανία, Ελβετία, Νορβηγία, αλλά και από την Ινδία και τη μακρινή Νέα Ζηλανδία!

Ελπίζουμε ότι το ιστολόγιο μας βοηθά στην ενημέρωση και στη διακίνηση υλικού. Οποιαδήποτε σχόλια, παρατηρήσεις, παράπονα, επισημάνσεις, παρακαλούμε να αποσταλούν στη ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: