"Η γνήσια παιδεία αντιμάχεται την ισχυρή μας τάση να θεωρούμε ότι αυτό που είναι διαφορετικό από μας είναι κατώτερο" (Paulo Freire, παιδαγωγός - φιλόσοφος)

8 Απριλίου 2009

Μαθήματα αυτοάμυνας από Κορεάτη δάσκαλο στο σχολείο μας.

Με πρωτοβουλία του γυμναστή μας, Σπύρου Καϋμενάκη, και τη βοήθεια του δασκάλου Tae-Kwon-D0, κυρίου Γιώργου Μαρίνου, το σχολείο μας παρακολούθησε επίδειξη του αθλήματος στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου. Παρών ήταν ο διεθνούς φήμης Κορεάτης master Bouler Kim, ο οποίος έδειξε απλές κινήσεις αυτοάμυνας, χρήσιμες στην καθημερινή ζωή ενός μαθητή ή μιας μαθήτριας. Αρκετοί μαθητές του σχολείου μας που καθημερινά ασχολούνται με το άθλημα, ντύθηκαν τη φόρμα του αθλήματος και έκαναν μια μικρή επίδειξη στους συμμαθητές τους που παρακολούθησαν με ανοιχτό το στόμα, ξεσπώντας σε κραυγές έκπληξης και επιδοκιμασίας.
Το Tae-Kwon-Do ανθεί στον Αστακό, καθώς ο Σύλλογος έχει να παρουσιάσει πολλά επιτεύγματα σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες. Η συντριπτική πλειοψηφία των αθλητών είναι μαθητές του σχολείου μας και με τις επιδόσεις τους κάνουν περήφανους τους γονείς, τους δασκάλους και τον τόπο τους.
Η εφημερίδα "το Μπαμ!!!" που εκδίδουν οι μαθητές της Στ'1 θα περιέχει μια μίνι-συνέντευξη που πήραν οι μαθήτριες Μαίρη Γιαννούλη και Αναστασία Μητσάνη από τον master Bouler Kim.
Φωτορεπορτάζ από την επίδειξη

Ο μάστερ Bouler Kim μιλά μέσω μεταφραστή στα παιδιά.

Το κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου γέμισε από τους μαθητές των σχολείων.

Υπό το βλέμμα του δασκάλου τους, Γιώργου Μαρίνου, οι μαθητές κάνουν επίδειξη κινήσεων.

Αγώνας επίδειξης από μικρούς μαθητές.

Άψογες κινήσεις που μαρτυρούν το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται στον Α.Σ. Tae-Kwon-Do Αστακού.

Οι μαθητές Γιάννης Αθανασούλας και Θωμάς Σκουτέρης σε αγώνα επίδειξης.

Ο μάστερ διδάσκει απλές κινήσεις αυτοάμυνας.

Ευχαριστήριο γράμμα του master Bouler Kim προς τους μαθητές του σχολείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: