"Η γνήσια παιδεία αντιμάχεται την ισχυρή μας τάση να θεωρούμε ότι αυτό που είναι διαφορετικό από μας είναι κατώτερο" (Paulo Freire, παιδαγωγός - φιλόσοφος, "Δέκα επιστολές προς εκείνους που τολμούν να διδάξουν").

12 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκίνησε το νέο διδακτικό έτος (αναδημ. από XiromeroNews)


ΦΩΤΟ: MAKE ART 

       Σήμερα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός για τους μαθητές και δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου Αστακού από τον ιερέα της πόλης  π. Δημήτριο Τέγα.
     Στον αγιασμό παρευρέθησαν οι μαθητές, οι δάσκαλοι, οι γονείς, ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Απόστολος Πανταζής, ο αναπληρωτής πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αστακού Κώστας Γαλάνης, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων,κ.α. 
      Ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά, ο διευθυντής του Δημοτικού σχολείου Βασίλης Ζαγκότας, ο Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Λευτέρης Μάντζαρης και ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου για θέματα Παιδείας Απόστολος Πανταζής......     Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε σε όλους τους μαθητές, δασκάλους, γονείς μια επιτυχημένη και αποδοτική σχολική χρονιά και μακάρι οι φορείς της περιοχής να είναι είναι δίπλα σε όλους τις προσπάθειες του σχολείου για να προσφέρουν όσα περισσότερα μπορούν στα παιδιά μας, το μέλλον αυτού του τόπου.Δεν υπάρχουν σχόλια: