"Η γνήσια παιδεία αντιμάχεται την ισχυρή μας τάση να θεωρούμε ότι αυτό που είναι διαφορετικό από μας είναι κατώτερο" (Paulo Freire, παιδαγωγός - φιλόσοφος)

13 Ιουνίου 2013

Ευχαριστήρια επιστολή εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας


Το διδακτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Αστακού εκφράζει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες προς τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών, οι οποίοι, κατά τη διάρκεια ακόμη μιας σχολικής χρονιάς, βρίσκονταν στο πλευρό των διδασκόντων όποτε η περίσταση το απαιτούσε.

Άλλοτε οικονομικά, άλλοτε με προσωπική εργασία και άλλοτε ηθικά, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έδωσε πολύτιμο χέρι βοήθειας τόσο στις σχολικές γιορτές και στις εκδηλώσεις, όσο και στις προσπάθειες που από κοινού κατεβλήθησαν προκειμένου το σχολείο μας να λειτουργεί όπως πρέπει. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στη συνεισφορά τους στη διετία Comenius, οι δράσεις της οποίας θα ήταν πολύ δύσκολο να έρθουν επιτυχώς εις πέρας χωρίς τη μαζική κινητοποίηση όλων των φορέων. Ευελπιστούμε και αναμένουμε ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί υπό το ίδιο πλαίσιο και κατά τη νέα σχολική χρονιά, προκειμένου το Δημοτικό Σχολείο Αστακού να συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: