"Η γνήσια παιδεία αντιμάχεται την ισχυρή μας τάση να θεωρούμε ότι αυτό που είναι διαφορετικό από μας είναι κατώτερο" (Paulo Freire, παιδαγωγός - φιλόσοφος)

25 Νοεμβρίου 2015

Εδώ Πολυτεχνείο!

Την Τρίτη 24/11 πραγματοποιήθηκε ο αναβληθείς λόγω σεισμού εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου. Εξαιτίας του μεγάλου σεισμού της Λευκάδας, η γιορτή της 17/11 είχε διακοπεί και οι μαθητές είχαν μεταφερθεί προσωρινά στην αυλή του σχολείου. Το σύντομο και μεστό χρονικό των γεγονότων παρουσίασαν μέσα από αφηγήσεις και θεατρικά δρώμενα οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους, Πέτρου Νταβέλου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, παρουσία των μαθητών της Δ΄, της Ε΄ και της ΣΤ΄ τάξης, για λόγους ασφαλείας, καθώς η αίθουσα δεν χωρά παραπάνω μαθητές, αλλά και αρκετών γονέων. Guest star ο... Νίκος Ξυλούρης!






Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε αρχικά τους ιερείς π.Αθανάσιο και π. Δημήτριο για την παραχώρηση της αίθουσας και το Α.Τ. Τμήμα Αστακού για την βοήθεια ως προς την ηλεκτροδότηση της αίθουσας. Τέλος, αξίζει να συγχαρούμε τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανό το μήνυμα της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: